Om mig


Hej och välkommen!  

Jag heter Veronica och är bosatt i Örebro. Min stora passion är att skapa. Det är mitt kall att vara kreativ och uttrycka mig på olika sätt med händerna eller fånga ögonblick med kameran. Jag är en positiv och drivande person som just nu lägger mest fokus på fotografering och att lägga skönhetsmakeuper. 

Tidigare har jag designat, skapat accessoarer och sytt kläder. 
Under åren 2007-2009 utbildade jag mig vid Stenebyskolan i Dalsland. Utbildningen heter Läder, skinn och päls och det var en mycket intressant, rolig, givande och otroligt lärorikt härlig tid. Jag lärde mig läderhantverk, mönsterkonstruktion och sömnad i både textil, läder, skinn och päls. Jag lärde mig också hur en designprocess fungerar samt mycket, mycket mer. Tanken var då att jag skulle jobba med detta i framtiden, designa och tillverka kläder och accessoarer. Jag gjorde det något år efter utbildningen, jag designade smycken i skinn/läder och sålde. Därefter tog fotograferingen och att sminka över så av olika anledningar har livet tagit en annan väg.

Jag har sedan tonåren gillat smink och att sminka och hösten 2011 gick jag en utbildning. Det var väldigt roligt intressant och lärorik tid hantverksmässigt och nu jobbar jag som diplomerad makeup artist.

Jag har också en stor passion för den mental utvecklingen när det gäller självkänsla och kommunikation människor emellan. Det är verkligen roligt att utvecklas, komma till insikt och att hjälpa andra att hitta vägar till insikter om livet. Jag har läst mycket böcker, träffat likasinnade som har jobbat aktivt för att utveckla sig själva, gått på workshops, föreläsningar under flera år. Intresset för detta började starkt 2005 då jag mentalt mådde ganska dåligt. Jag förstod till slut att det min självkänsla som var en del av problemet och började min resa med att läsa böcker om självkänsla. Idag mår jag fantastiskt med alla nya insikter om inställning till mig själv och livet. 

Vill du så kan du leva det liv du vill! Det gäller att våga ta steget.
Vill du veta mer? Hör av dig! Jag delar gärna med mig av mina tips och egna erfarenheter.