tisdag 9 februari 2010

Personlig utveckling

Som ni kanske förstår tycker jag det är väldigt intressant med personlig utveckling. Det beror på att jag under flera år jobbat med mig själv och märkt att det går att göra otroligt mycket genom att ändra på sina tankar och handlingar.

Jag har läst flera olika böcker i ämnet och vill hela tiden lära mig mer. Jag skulle kunna tänka mig att fördjupa mig ännu mer i ämnet för att kunna hjälpa andra människor som är deprimerade eller känner att de vill utvecklas som individer.

Jag upplever att det är väldigt många som skulle kunna må bättre genom att ändra sitt tänkesätt. Flera som jag har träffat trycker ner sig själva med negativa tankar.

Vi mår alla bättre och blir lyckligare om vi tänker positiva tankar om oss själv och slutar upp med att jämföra oss med andra.

2 kommentarer:

  1. Hej vännen! :)
    Vill tacka dig för boken jag fick av dig härom dagen. Kände mig lite nere och orolig när jag skulle sova igår och öppnade boken och läste första sidan.. Det hjälpte! :) Kunde släppa mycket av oron och somna ganska snabbt. :)
    Tack.
    Kram.
    //Helena

    SvaraRadera
  2. Underbart!
    Jag vill att du ska må bra och lägga den energin du har på det som du tycker om. Vad roligt att höra att boken kan hjälpa.

    Ta hand om dig!
    KRAM KRAM

    SvaraRadera